online store import { local } from 'wix-storage'; $w.onReady(function () { // Check URL for GCLID and store it let url = new URL(window.location.href); let gclid = url.searchParams.get('gclid'); if (gclid) { local.setItem('gclid', gclid); } }); console.log
top of page
Image by Towfiqu barbhuiya

Professzionális fogkőeltávolítás a XVIII. kerületben
Fogínyproblémák kezelése egyszerűen, hatékonyan!

Az egészséges mosoly elengedhetetlen az általános jóléthez, és a rendszeres fogkőeltávolítás a jó szájhigiénia megőrzésének elengedhetetlen része. Magasan képzett és tapasztalt fogászati szakemberekből álló csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú fogászati ellátást nyújtsa neked.

fogkőeltávolítás.jpg

Ápolt fogazat egyszerűen

Tisztításainkat követően nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megtanulja hogyan tartsa fenn az optimális szájhigiénét. Így megelőzve a fogkőképződést és fogromlást. Jelentkezz be hozzánk fogkő eltávolításra és személyre szabott szájápolási tanácsadásra!

Ahol segíteni tudunk

Ínyvérzés és ínygyulladás megszüntetése

Kellemetlen lehellet és rossz szájíz

Otthoni szájápolási szokások kialakítása

Ezekre a tünetekre figyelj

Az időben történő kezeléssel elkerülhetjük a komolyabb fog- és ínyproblémákat. Ha ezeket a tünetek valamelyikét, vagy együttesét tapasztalod, javasolt fogászati időpontot foglalnod a fogkőeltávolítás és az alapos fogászati vizsgálat céljából!

  • gyakori ínyvérzés

  • a fogíny megduzzadása

  • kellemetlen szájszag

  • fogfájás

  • érzékeny fogak és fogíny

  • látható fogkő (sárgás, barnás lerakódások a fogakon)

  • rossz íz érzése a szájban

Miért válaszd az ultrahangos fogkő eltávolítást?

női-mosoly.jpg

Az ultrahangos fogkő eltávolítás egy olyan technika, amely során az ultrahangos depurátor nevű eszközt használják a fogak felszínén elkövesedett fogkő hatékony és fájdalommentes eltávolítására.

Fájdalommentes

Az ultrahangos depurátor rendkívül kíméletes a fogak és az íny felé, így a fogkő eltávolítása nem jár fájdalommal vagy kellemetlen érzésekkel.

Hatékony eltávolítás

Az ultrahangos technológia segítségével a fogkő hatékonyan és alaposan eltávolítható még a nehezen hozzáférhető helyeken is, így elősegíti a fogak teljes tisztaságát és egészségét.

Teljesen biztonságos

 Az ultrahangos rezgések hatékonyan távolítják el a fogkövet anélkül, hogy károsítanák a fogzománcot vagy az ínyt.

Gyors eljárás

Az ultrahangos fogkő eltávolítás gyors és hatékony eljárás, amely időt takarít meg mind a fogorvos, mind pedig a páciens számára.

Sportswoman

PROFESSZIONÁLIS SZÁJHIGIÉNÉS KEZELÉS

82F1DF3D-46C9-4354-8A0C-6DCE9950512E.png

Az ínygyulladás veszélyezteti a fogaid

D995E2FE-57CC-4574-8D67-251DD576D84F.png

Vágd el a baktériumok útját

E18AEE51-126F-467F-829B-06E520C2D5C6.png

Kisebb kockázat a betegségekre

A Balance Dentálnál megértjük, hogy a fogászati tisztítások nyűgös feladat tűnhetnek, ezért igyekszünk minden egyes találkozót a lehető legkényelmesebbé és élvezetesebbé tenni. Korszerű létesítményünkben 4 fogászati rendelőhelyiség és saját digitális fogtechnika található a legmodernebb technológiával felszerelve. Barátságos személyzetünk gondoskodik arról, hogy otthon érezd magad.

Beautiful Smile

Miért válassz minket fogászati tisztításra?

​Alapos tisztítás: Alapos tisztításaink minden eddiginél többet tesznek azért, hogy eltávolítsuk a lepedéket, a fogkövet és más káros lerakódásokat a fogairól, így Ön ragyogó, egészséges mosollyal távozhat.

Átfogó vizsgálat: A tisztítás során ínybetegségekre is szűrünk, hogy megelőzzük a fogágybetegség kialakulását. Feltérképezzük, hogy található-e az íny alatt is lerakódás és fogkő, így a probléma fő okát is megszüntetethetjük.

Kényelem és komfort: Nyugtató és pihentető légkörünktől kezdve a rugalmas időbeosztási lehetőségeinkig mindent megteszünk, hogy jól érezd magad nálunk.

Megfizethető árak: Mindenkinek jár, hogy hozzájusson a minőségi fogászati ellátáshoz, ezért megfizethető árakat kínálunk, amikért cserébe prémium ellátásban részesülsz.

A fogkőeltávolítás menete

Szájhigiénés kezelés

Ne hagyd, hogy szégyenkezned kelljen fogaid miatt. Kérj időpontot professzionális szájhigiénés kezelésére és kezdd el élvezni az egészséges, ragyogó mosoly számos előnyét.

Vedd fel velünk a kapcsolatot most, hogy leegyeztessük időpontod, és megtedd az első lépést egy egészségesebb, boldogabb mosoly felé!

Töltsd ki az alábbi mezőket!

SIKER

Címünk: 1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

H,SZ,P: 9:00 - 17:30

K,CS: 9:00-19:30

A tisztítás ideje kb. 1/2 - 3/4 óra.

Költsége: 27.500 Ft

999999999.20230425181453183.999999999.20230425181453183TqjsM.jpeg
Anchor 1

Amit a fogkőről tudni érdemes

Mi a fogkő?

A fogkő az elkövesedett lepedék, plakk kemény lerakódása a fogak felszínén. A lepedék, amely általában láthatatlan, baktériumokból, ételmaradványokból és nyálból áll, ami idővel megkövesedik és fogkővé változik. A fogkő színtelen vagy sárgásbarna lehet, és nem csak esztétikai problémákat okozhat, hanem komoly egészségügyi kockázatokkal is járhat.

Hogyan alakul ki?

Először a lepedék - ez az apró, tapadós réteg - lerakódik a fogak felszínén. A baktériumok a lepedékben táplálékot találnak, és savat termelnek, ami károsítja a fogzománcot és fogromlást okoz.

Idővel, ha a lepedéket nem távolítjuk el a fog felszínéről a megfelelő szájápolási rutin által, megkövesedik és fogkővé alakul. A fogkő, a kemény szerkezete miatt már nem távolítható el otthoni fogmosással, szakember segítségére van szükség.

Miért fontos eltávolítani?

A fogkő eltávolítása rendkívül fontos az egészséges fogak és fogíny érdekében. Ha hagyjuk, hogy a fogkő megmaradjon a fogakon és az íny alatt, idővel komolyabb fogászati problémák is kialakulhatnak, aminek kezelése fájdalmas és időigényes lehet.

A fogkő irritálja az ínyt, gyulladást és ínyvérzést okozhat. A fogínybetegség előrehaladott állapotában a fogágyat is érintheti, ami későbbi stádiumban fogvesztéshez vezethet. Rendszeres fogkőeltávolítás révén megelőzhetők ezek a problémák, és a fogak hosszabb ideig megőrzik természetes egészségüket és esztétikájukat.

NÉZZ KÖRÜL RENDELŐNKBEN!

Váró

Egyes számú kezelő

Váró

Kettes számú kezelő

Gyakori kérdések

Milyen módszerrel történik a tisztítás?

A tisztítás során a lerakódások nagy részét ultrahangos fogkőeltávolító készülékkel távolítjuk el. Ezt követően az esetleg megmaradt szennyeződéseket homokfúvással, illetve a fogközöknél polírozó csíkokkal távolítjuk el. Ezt követően pedig a fogfelszínek polírozása történik.

Fájdalmas beavatkozásról van szó?

A fogkőeltávolítás általában nem jár fájdalommal. Természetesen itt nagy egyéni különbségek lehetnek. Érzékenység esetén érzéstelenítő zselékkel tesszük kellemesebbé a folyamatot.

Fehéredik a fogam a tisztítástól?

A szennyeződések, lerakódások eltávolításával elérhető a fogak világosodása. A fog eredeti alapszíne viszont nem fehéredik a beavatkozástól, hanem a szennyeződések eltávolítása által válhat optikailag fehérebbé a fog.

Ha nagy mértékű szennyeződések voltak a fogakon, akkor látványosabb a fog világosodása. Ha további fehérítésre vágyik szívesen segítünk fogfehérítéssel kapcsolatban is.

Milyen gyakran van szükség fogkőeltávolításra?

Ez sok egyéni tényezőtől függ. Általánosságban 6 vagy 12 havonta javasolt a tisztítás elvégzése.

Miért termelődik gyorsan a fogkövem?

Ugyan jelen esetben is sok egyéni tényező van, de általánosságban elmondható, hogy sokkal többen gondolják azt, hogy hajlamosak "fogkövesedésre", mint az indokolt lenne. Éppen ezért fektetünk nagy hangsúlyt arra, hogy elsajátítsa az optimális otthoni szájhigiéné technikáit. Egy másik tényező lehet, hogy nem kerül felismerésre, hogy íny alatt elrejtve is található lerakódás. Ha ez az állapot nem kerül kezelésre, akkor sokkal hamarabb újra lerakódik fogkő és a probléma magja nem kerül kezelésre.

rolunk_02_edited.jpg

RÓLUNK

Tevékenységünket 2006-ban kezdtük, azóta több, mint 4000 ember járt már nálunk. Családi vállalkozás vagyunk, immár a második generációban. Folyamatosan bővülő csapatunkkal igyekszünk élen járni a szakterületünkön és olyan minőségben szolgáltatni, amelyre büszkék vagyunk.

bottom of page