top of page
Image by Towfiqu barbhuiya

Üdvözöljük a Balance Dentálnál, az Ön elsőszámú fogtisztítási központjánál!

Az egészséges mosoly elengedhetetlen az általános jóléthez, és a rendszeres fogkőeltávolítás a jó szájhigiénia megőrzésének elengedhetetlen része. Magasan képzett és tapasztalt fogászati szakemberekből álló csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú fogászati ellátást nyújtsa Önnek.

Ahol segíteni tudunk

Ínyvérzés és ínygyulladás

Kellemetlen lehellet és rossz szájíz

Praktikák a fenntartható, de profi otthoni szájápoláshoz

Sportswoman

PROFESSZIONÁLIS SZÁJHIGIÉNÉS KEZELÉS

82F1DF3D-46C9-4354-8A0C-6DCE9950512E.png

Az ínygyulladás veszélyezteti a fogaid

D995E2FE-57CC-4574-8D67-251DD576D84F.png

Vágd el a baktériumok útját

E18AEE51-126F-467F-829B-06E520C2D5C6.png

Kisebb kockázat a betegségekre

A Balance Dentálnál megértjük, hogy a fogászati tisztítások nyűgös feladat tűnhetnek, ezért igyekszünk minden egyes találkozót a lehető legkényelmesebbé és élvezetesebbé tenni. Korszerű létesítményünk a legmodernebb technológiával van felszerelve, és barátságos személyzetünk gondoskodik arról, hogy Ön otthon érezze magát.

Akik kezelnek

266505870_1923214547861910_5459178302621674146_n.jpg

Fischer Kinga

Több éves dentálhigiénikusi tapasztalattal rendelkezik. Imádja szakmáját, ennek köszönhetően nagyon gondos munkát végez és érthetően átadja neked az otthoni szájápolás legfontosabb ismereteit.

2.jpg

Horák Enikő

Diplomás dentálhigiénikus, akinek nem okoz gondot a komplexebb ínybetegségek ellátása sem. Akár egyszerű szájhigiénés kezelésről, akár összetett beavatkozásról van szó, elsődleges neki, hogy jó élménnyel és ép ínnyel mehess haza tőlünk!

DSC_0607kozeli.jpg

Dr. Kovács
F. Sebastian

Summa cum laude minősítéssel szerzett diplomát a Semmelweis Egyetemen. Az állkapocsízületi betegségek gyógyítása és az ún. minimál-invazív (tehát minimális foganyag veszteséggel, csiszolással járó) kezelések jelentik szakterületeit.

Beautiful Smile

Miért válasszon minket fogászati tisztításra?

Átfogó tisztítások: Alapos tisztításaink minden eddiginél többet tesznek azért, hogy eltávolítsuk a lepedéket, a fogkövet és más káros lerakódásokat a fogairól, így Ön ragyogó, egészséges mosollyal távozhat.

Szakértői gondoskodás: Fogászati szakemberekből álló csapatunk magasan képzett és tapasztalt, így biztosítva, hogy Ön a lehető legjobb ellátásban részesüljön.

Kényelem és komfort: Nyugtató és pihentető légkörünktől kezdve a rugalmas időbeosztási lehetőségeinkig mindent megteszünk, hogy látogatása a lehető legélvezetesebb legyen.

Megfizethető árak: Úgy hisszük, hogy mindenkinek jár, hogy hozzájusson a minőségi fogászati ellátáshoz, ezért megfizethető árakat kínálunk, hogy az Ön költségvetéséhez is illeszkedjen.

bejelentkezés

MIRE VÁRSZ?

Címünk:

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

H,SZ,P: 9:00 - 17:30

K,CS: 9:00-19:30

A program ideje kb. 3/4 óra.

Költsége: 30.000 Ft

Töltsd ki az alábbi mezőket!
Válassz kezelést

Köszönjük időpont javaslatod. Kollégánk hamarosan kapcsolatba lép veled!

JELENTKEZZ BE SZÁJHIGIÉNÉS PROGRAMODRA!

Ne hagyja, hogy a rossz szájhigiénia visszatartsa attól, hogy élvezze az életét. Kérjen időpontot professzionális szájhigiénés kezelésére még ma a Balance Dentálnál, és kezdje el élvezni az egészséges, ragyogó mosoly számos előnyét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy lefoglalja időpontját, és tegye meg az első lépést egy egészségesebb, boldogabb mosoly felé!

INGYENES videó, csak itt!

NÉZZ KÖRÜL RENDELŐNKBEN!

Váró

Egyes számú kezelő

Váró

Kettes számú kezelő

Email

Telefon

Kövess minket:

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Címünk

1181, Budapest, Üllői út 437.

bottom of page