online store import { local } from 'wix-storage'; $w.onReady(function () { // Check URL for GCLID and store it let url = new URL(window.location.href); let gclid = url.searchParams.get('gclid'); if (gclid) { local.setItem('gclid', gclid); } }); console.log
top of page
treatment.jpg

FENNTARTÓ
KEZELÉS

Hogyan tarthatóak fenn hosszútávon

a kezeléssel elért eredmények?

MIK AZ ALAPPILLÉREI

a tartós fogazati egészségnek?

Dental-Sleep_Patient-Monitoring-Screenshot.png

ÁLLAPOTVÁLTOZÁS

digitálisan nyomon követve

Annak érdekében, hogy idejében észre vegyük a fogak kóros változásait, például a fogak torlódását vagy kóros mértékű kopását, a rendszeres kontrollok alkalmával ún. szájszkennelést végzünk, amivel a fogak pontos 3 dimenziós formáit, helyzetét rögzítjük. A különböző időkben készült felvételeket, a számítógép összehasonlítja és pontos adatokat kapunk arról, hogy hol és mekkora változás történt.

A fogszuvasodás, a fogkő képződés, az ínygyulladás és a fogágybetegség is mind, jelentős mértékben megelőzhető, ha nagyon jó szájhigiénét sikerül fenntartani.

 

A kezelések, illetve kontrollok során folyamatosan figyeljük a szájhigiéniádat és együtt fejlesztjük azt tovább, hogy a kezelés eredményei minél tovább fennmaradjanak.

treatment_2.jpg

OPTIMÁLIS SZÁJHIGIÉNE

AdobeStock_323419364_edited.jpg

JAVÍTHATÓ ANYAGOK

Mert hosszútávon kell gondolkodni.

Ahol csak lehet és indokolt is, gyakran használunk olyan anyagokat, amelyek nagyon könnyen és tartósan javíthatóak.

Attól, hogy egy fogat kezelünk még előfordulhat, hogy egy új lyuk képződik rajta, azon a helyen ahol nincs jól tisztítva.


De ettől még nem dől össze a világ. Ezért is választunk olyan anyagokat melyek könnyen javíthatóak. Így egy korábban már helyreállított fogon, nagyjából egy egyszerű fogtömés munkaigényével betömhető egy újonnan képződött lyuk.

A fogakat akár 120-130 kilogrammos

terhelés* érheti a fogaink összeszorítása során. Bármilyen ellenálló is egy ép fog vagy egy csúcsminőségű fogpótlás, elengedhetetlen

a terhelések finomhangolása a hosszútávú siker érdekében.

 

Saját fogtechnikai laborunkban, digitálisan úgy tervezzük meg az adott fogpótlást, hogy

a fogakat kiegyensúlyozott erők érjék, ezáltal elkerülve a kész kerámiafog törését, repedését.

2019_exocad_ChairsideCAD_autoarti.png

KIEGYENSÚLYOZOTT ERŐVISZONYOK

bottom of page