online store
top of page
30_days_1.jpg

30 NAPOS
TESZTIDŐSZAK

Jártál már valaha olyan orvosnál, aki bizonyos kezelésekre pénz visszafizetési garanciát adott?

Mi sem!

Maximalizálni az elérhető eredményt

A tőlünk telhető legjobb minőséget igyekszünk mindig nyújtani, viszont hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy nekünk elsőre mindig, minden tökéletesen sikerül. Éppen ezért építettünk be a 30 napba két darab kontroll/korrekciós alkalmat, amikor ellenőrizzük a terápiás eredményeket és ha lehetséges, akkor további javításokat eszközölünk.

 

Miért éri meg nekünk?

Fő célunk, hogy segítsünk neked, aki megoldást keres problémájára. Először az alapos kivizsgálással derítjük ki, hogy szerintünk tudunk-e neked segíteni. 17 év alatt a mi növekedésünk titka a jó szolgáltatás és eredményesség volt.

Nem volt agresszív marketing kampány, csupán az elégedett páciensek ajánlása biztosította a bővülésünket.

rolunk_01v.jpg

KIK VAGYUNK?

Egy családi vállalkozás vagyunk, amely ötlete 2003-ban fogalmazódott meg és ami három évvel később, 17 éve indult el. Indulásunk óta több, mint 4000 ember tisztelt meg minket a bizalmával.

 

A család kitartó munkájával, apró lépésekben sikerült felépíteni a cégünket és megvalósítani azokat a beruházásokat, amelyekkel olyan minőséget tudunk szolgáltatni, amire büszkék vagyunk.

Mi történik a 30 nap alatt?

Miután kezelésben részesültél a te feladatod megállapítani, és beszámolni nekünk állapotod változásáról. A kezelés teljesen visszafordítható.

 

Kezd az első lépéssel!

Foglalj időpontot állapotfelmérésedre, ahol részletes kivizsgálás után, orvosunkkal való személyes konzultáció keretein belül tudod meg mit javasolunk neked és miért.

FOGLALJ IDŐPONTOT ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE!

Címünk:

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől péntekig 9:00 - 17:30 között.

Az állapotfelmérés ideje kb. 1 óra.

bottom of page