online store import { local } from 'wix-storage'; $w.onReady(function () { // Check URL for GCLID and store it let url = new URL(window.location.href); let gclid = url.searchParams.get('gclid'); if (gclid) { local.setItem('gclid', gclid); } }); console.log
top of page
Anchor 1
nő nyújtózkodik

Testi kiegyensúlyozás

A Testi kiegyensúlyozás alapját az izmok kilazítása, megfelelő szimmetriájának helyreállítása jelenti.

Ha állkapocsízületi problémákkal, állandó fej- és nyakfájással küzdesz, akkor elképzelhető, hogy a problémák hátterében a test kiegyensúlyozásának hiánya áll. Miért hagynád, hogy tovább kínozzon? Miért jobb élni vele és felörlődni benne?

Ismerd meg a Testi kiegyensúlyozás alapjait, a kezelés menetét, annak jellemzőit és foglalj időpontot hozzánk állapotfelmérésre!

A rágószerved és a tested állapota összefügg

 

Sokkal jobban, mint azt valaha gondoltad!

Mit nevezünk rágószervnek? A fogazatod, az állkapocsízületeid és a rágáshoz használt izmaid alkotják a rágószerved.

Ma már tekintélyes mennyiségű orvosi kutatás támasztja alá a rágószerv és olyan testi problémák összefüggését, mint a fejfájás, nyakfájás, és rossz testtartás.

A Testi kiegyensúlyozás alapjai

A fogorvosi kezelések során nagyon gyakran figyelmen kívül hagyják azt, hogy milyen állapotban vannak az állkapocsízületeid és a rágóizmaid. Mi az izmok és ízületek vizsgálatával kezdünk és a fogaidat hozzuk összhangba velük.

Az egyetlen ami nekünk számít, hogy te mit tapasztalsz, és nem évek távlatában, hanem szinte azonnal, napokon belül.

Mi történik a kezelés során?

 

Az általunk kifejlesztett kezeléssel a célunk az, hogy helyreállítsuk a rágószerved egészségét és megteremtsük az egyensúlyi állapotot. Hogy milyen hatása lesz a kezelés testedre és általános közérzetedre, azt 30 napig kipróbálhatod.

Ki tudja? Talán megkönnyebbülsz egy olyan tehertől és fizikai tünetektől, amikkel már azt hitted, semmit nem lehet tenni.

A kezelés személyre szabott és visszafordítható.

1. Állapot-felmérés

 

Részletes állapotfelmérést végzünk, személyre szabott kezelési tervet készítünk, majd konzultálunk a teendőkről és a kezelési lépéseiről.

2. Testi kiegyensúlyozás

 

Helyreállítjuk a fej-nyak izmok, izomzatod és állkapocsízületed egyensúlyát. Ehhez különféle segédeszközöket, illetve nyújtó- és tornagyakorlatokat alkalmazunk.

A kezelés időtartama nagyjából 2 óra.

3. Egyensúly Fenntartás

 

A kezelés része, hogy a Testi kiegyensúlyozást követően elkészítünk számodra egy speciális terápiás sínt. Ez a sín a fogaid felszíneit úgy egészíti ki, hogy állkapocsízületeid és rágóizmaid egyensúlyban legyenek.

4. Tesztelés

 

30 napig kipróbálod és megfigyeled, hogy milyen változásokat tapasztalsz magadon.

 

A 30 napos tesztidőszak végén beszámolsz nekünk arról, hogy hogy érzed magad, enyhültek/megszűntek-e a panaszaid és összességében elérted-e azt, amit akartál!

Mi nem a Testi kiegyensúlyozás?

 

A Testi kiegyensúlyozás nem "még egy" univerzális gyógymód ami megold mindent. Nem is egy mindent gyógyító varázspirula. Nem a fejfájás, nyakfájás, stb. meggyógyítását célozza.

Ez egy módszer és kezelés ami a rágószerv, tehát az állkapocsízület, az ide tartozó fej-nyak izmok és a fogak összességének egészséges működését állítja helyre. Nem helyettesíti a különféle testi problémáid orvosi kivizsgálását, kezelését.

Milyen garancia van?

 

30 napos pénz-vissza garanciát nyújtunk a szolgáltatás anyagköltség nélküli árára.

Nem akarjuk, hogy úgy érezd jelentős kockázatot kell vállalnod! 30 napig kipróbálod és megfigyeled, hogy milyen változásokat tapasztalsz magadon. Közben minden nap kitöltesz egy 1-2 perces kérdőívet, hogy lássuk szükség van-e korrekcióra, kontrollra. Kérjük a részletek miatt az általunk emailben megküldött dokumentumokat nézd át.

FOGLALJ IDŐPONTOT ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE!

Címünk:

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől csütörtökig 8:00 - 17:30, pénteken 8:00 - 14:30.

Az állapotfelmérés ideje kb. 1 óra.

Töltsd ki az alábbi mezőket!

SIKER!

fogorvos számítógépen a fogakat elemzi

Gyakran ismételt kérdések
 

Mindenkinél azonos a kezelés?
 

Határozottan nem. Az állapotfelmérés eredményeitől függően a felvázolt kezelési lépésektől eltérhetünk. Ezt az állapotfelmérés végén történő konzultáció során beszéljük meg.
 

A Testi kiegyensúlyozással meggyógyítják a betegségeim?
 

A kezelésnek nem célja olyan betegségek gyógyítása, mely túlmutat a fogorvoslás területén. Kizárólagos célunk a rágószerv optimális állapotának helyreállítása.
 

Annak megállapítását, hogy a rágószerv kóros állapota okozta-e az egyéb tüneteket a saját megtapasztalásaid igazolhatják vagy cáfolhatják. Ezért is biztosítunk 30 nap tesztidőszakot, illetve ezért végzünk egy teljesen visszafordítható kezelést.
 

Bizonyított módszer van erről?
 

A rágószerv (fogazat, állkapocsízület, izomzat) zavarai és az olyan testi problémák közötti összefüggések, mint a fejfájás, nyakfájás, helytelen testtartás már régóta kutatott témák, melyekről jelentős szakirodalom áll rendelkezésre.

A saját módszerünk még nem lett klinikai kutatásban alkalmazva. Terveink szerint a következő 3 évben jutunk el oda, hogy a gyógyszergyárak által is megbízott, ún. szerződött kutatócéget tudjunk megbízni akik segítenek nekünk a tanulmányok elkészítésében, hogy hivatalosan elismert eredményekre építve terjesszük el módszerünket.

Kik vagyunk mi?

Egy második generációs családi vállalkozás vagyunk. Fő célunk az emberek fogazatának testük egészével való összhangba hozása, hogy ezáltal boldogabb, fájdalommentesebb életet élhessenek. Több, mint 17 éve kezdett cégünk pácienseket ellátni és azóta több, mint 4000 ember tisztelt meg minket a bizalmával. A család kitartó munkájával, apró lépésekben sikerült felépíteni a cégünket és megvalósítani azokat a beruházásokat, amelyekkel olyan minőséget tudunk szolgáltatni, amire büszkék vagyunk.

balance dental
balance dental
balance dental
bottom of page