balance_1.jpg

TESTI KIEGYENSÚLYOZÁS

Már megint egy újabb csodapirula?

Fejfájás, nyakfájás, állkapocsízületi fájdalom
Nincs már eleged?
Miért hagynád, hogy tovább kínozzon?

Miért jobb élni vele és felőrlődni benne?

A rágószerved és a tested állapota összefügg.

Sokkal jobban, mint azt valaha gondoltad!
A fogazatod, az állkapocsízületeid és a rágáshoz használt izmaid alkotják a rágószerved.

Ma már tekintélyes mennyiségű orvosi kutatás támasztja alá a rágószerv és olyan testi problémák összefüggését, mint a fejfájás, nyakfájás, és rossz testtartás.

 

Mi a probléma?
A fogorvosi kezelések során nagyon gyakran figyelmen kívül hagyják azt, hogy milyen állapotban vannak az állkapocsízületeid és a rágóizmaid. Mi az izmokkal, ízülettel kezdünk és a fogaidat hozzuk összhangba velük.
Az egyetlen ami nekünk számít, hogy te mit tapasztalsz, és nem évek távlatában, hanem szinte azonnal, napokon belül.

 

Mi történik a kezelés során? Mi a Testi kiegyensúlyozás?

Az általunk kifejlesztett kezeléssel a célunk, hogy helyreállítsuk a rágószerved egészségét. Hogy milyen hatása lesz a testedre, általános közérzetedre 30 napig kipróbálhatod. Ki tudja, talán megkönnyebbülsz egy olyan tehertől amivel már azt hitted semmit nem lehet tenni.

1. Állapot-felmérés

Részletes állapotfelmérést végzünk, kezelési tervet készítünk, majd konzultálunk a teendőkről.

 

2. Testi kiegyensúlyozás

Helyreállítjuk fej-nyak izmaid, izomzatod és állkapocsízületed egyensúlyát.
Ehhez különféle segédeszközöket, illetve nyújtó- és tornagyakorlatokat alkalmazunk. Időtartama: nagyjából 2 óra.

 

3. Egyensúly Fenntartás

Elkészítünk egy speciális terápiás sínt, mely a fogaid felszíneit úgy egészíti ki, hogy biztosítsa állkapocsízületeid és rágóizmaid egyensúlyát.

4. tesztelés

30 napig kipróbálod és megfigyeled, hogy milyen változásokat tapasztalsz magadon.
A 30 nap végén beszámolsz nekünk arról, hogy elérted-e azt, amit akartál! Ha nem, visszakapod a pénzed!

Mi nem a Testi kiegyensúlyozás?

Ez nem "még egy" univerzális gyógymód ami megold mindent. Nem is egy mindent gyógyító varázspirula. Nem a fejfájás, nyakfájás, stb. meggyógyítását célozza.
Ez egy módszer és kezelés ami a rágószerv, tehát az állkapocsízület, az ide tartozó fej-nyak izmok és a fogazat összességének egészséges működését állítja helyre. Nem helyettesíti a különféle testi problémáid orvosi kivizsgálását, kezelését.

 

Milyen garancia van?

30 napos pénz-vissza garanciát nyújtunk a szolgáltatás teljes árára. Nem akarjuk, hogy úgy érezd jelentős kockázatot kell vállalnod! 30 napig kipróbálod és megfigyeled, hogy milyen változásokat tapasztalsz magadon. Közben mindennap kitöltesz egy 1-2 perces kérdőívet, hogy lássuk szükség van-e korrekcióra, kontrollra.

FOGLALJ IDŐPONTOT ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE!

Címünk:

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől péntekig 9:00 - 17:30 között.

Az állapotfelmérés ideje kb. 1 óra.

Gyakran ismételt kérdések

Mindenkinél azonos a kezelés?


Határozottan nem. Az állapotfelmérés eredményeitől függően a felvázolt kezelési lépésektől eltérhetünk. Ezt az állapotfelmérés végén történő konzultáció során beszéljük meg.




Bizonyított módszerről van szó?


A rágószerv (fogazat, állkapocsízület, izomzat) zavarai és az olyan testi problémák közötti összefüggések, mint a fejfájás, nyakfájás, helytelen testtartás már régóta kutatott témák, melyekről jelentős szakirodalom áll rendelkezésre.

A saját módszerünk még nem lett klinikai kutatásban alkalmazva. Terveink szerint a következő 3 évben jutunk el oda, hogy a gyógyszergyárak által is megbízott, ún. szerződött kutatócéget tudjunk megbízni akik segítenek nekünk a tanulmányok elkészítésében, hogy hivatalosan elismert eredményekre építve terjesszük el módszerünket.




Kik vagyunk mi?


Egy második generációs családi vállalkozás vagyunk. Fő célunk az emberek fogazatának testük egészével való összhangba hozása, hogy ezáltal boldogabb, fájdalommentesebb életet élhessenek. Több, mint 17 éve kezdett cégünk pácienseket ellátni és azóta több, mint 4000 ember tisztelt meg minket a bizalmával. A család kitartó munkájával, apró lépésekben sikerült felépíteni a cégünket és megvalósítani azokat a beruházásokat, amelyekkel olyan minőséget tudunk szolgáltatni, amire büszkék vagyunk.




Meggyógyítják az XY betegségem?


A kezelésnek nem célja olyan betegségek gyógyítása, mely túlmutat a fogorvoslás területén. Kizárólagos célunk a rágószerv optimális állapotának helyreállítása. Annak megállapítását, hogy a rágószerve kóros állapota okozta-e egyéb tüneteit a saját megtapasztalásai igazolhatják vagy cáfolhatják. Ezért is biztosítunk 30 nap tesztidőszakot, illetve ezért végzünk egy teljesen visszafordítható kezelést.