online store import { local } from 'wix-storage'; $w.onReady(function () { // Check URL for GCLID and store it let url = new URL(window.location.href); let gclid = url.searchParams.get('gclid'); if (gclid) { local.setItem('gclid', gclid); } }); console.log
top of page
imageedit_1_4551760692.png

Legyen a tied a legragyogóbb mosoly!

A fogcsiszolás nélküli kerámia héjak tartós és biztonságos megoldást jelentenek. Az új, digitális fogászati technológiáknak köszönhetően egyszerű és fájdalommentes a tökéletes mosoly elérése!

Google_logo.png
4_edited.png

Ahol találkozhattál velünk:

Screenshot 2024-03-19 at 09.49_edited.png
nőklapja-logo_edited.png

Hogyan lesz nem "mű" egy új mosoly? 

A digitális mosolytervezés lehetőséget ad arra, hogy már előzetesen láthasd, milyen lenne az új mosolyod. Megmutatjuk, melyik fogforma és -szín illik hozzád a legjobban, az arcformádhoz, bőrszínedhez és egyedi vonásaidhoz igazítva – mindezt mesterséges intelligenciánk innovatív alkalmazásával. Kíváncsi vagy a lehetséges változatokra? Küldj nekünk egy fotót a magadról, és már 1 munkanapon belül bemutatjuk a számodra készített többféle mosolytervet!

Videó forrása: www.smilecloud.com

Biztos jól fog állni?

Vásároltál már olyan ruhát, ami a képeken nagyon tetszett, de felpróbálva rögtön kiszerettél belőle? Miért ne próbálhatnád ki az új mosolyod? Számítógépes módszereknek köszönhetően 3-4 napig is kipróbálhatsz egy új, még műanyagból készített mosolyt, amit aztán fogorvosunk kíméletesen és egyszerűen tud eltávolítani fogaidról.

Hogyan lehet elkerülni a fogak csiszolását?

A fogászati anyagok fejlődésével elérhetővé váltak mára olyan úgynevezett cirkon kerámiák, amik extrém ellenállóságuknak köszönhetően 0,2-0,3 mm vékonyságúak is lehetnek. Ennek köszönhetően az esetek többségében elkerülhető a fogak csiszolása. Ha mégis valahol szükségessé válna egy fog megcsiszolása, az rendszerint csak egynéhány fogra korlátozódik és tizedmilliméteres mértékeket ölt.

keramia-hej-ultra-vekony-web.jpeg
fog-héj.jpg

Romlik tőle a fogam?

Mi történik, ha le kell venni egyszer?

A kerámia héjak biztonságosak, és mivel megőrizzük az eredeti foganyagot, hosszú távon is tartós megoldást nyújtanak. Emellett a kerámia jobban ellenáll az elszíneződésnek, mint a saját fogzománc. Az ilyen típusú beavatkozások gyenge pontja a ragasztó, ám ma már léteznek olyan ragasztók, amelyek kiválóan ellenállnak a színezőanyagoknak. Amennyiben mégis szükség lenne a héjak eltávolítására, a lézertechnológia tökéletes megoldást kínál. A lézer ugyanis beállítható úgy, hogy az energia kizárólag a ragasztóanyagot célozza, így az könnyedén elenged.

lezeres-hej-eltavolitas.jpeg

A digitális fogklinika

4 egyszerű lépéssel

DIGITÁLIS MOSOLYTERVEZÉS OTTHONRÓL!

Tedd meg az első lépést!

Add meg az adataid és 1 munkanapon belül felhívunk, hogy egyeztessük új digitális mosolyterved részleteit! A tervezés teljesen ingyenes és semmilyen elköteleződéssel nem jár.

Rendelőnk címe:

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

H - P: 8:00-17:30

Töltsd ki az alábbi mezőket!

SIKER

form
rolunk_02_edited.jpg

RÓLUNK

Tevékenységünket 2006-ban kezdtük, azóta több, mint 4000 ember járt már nálunk. Családi vállalkozás vagyunk, immár a második generációban. Folyamatosan bővülő csapatunkkal igyekszünk élen járni a szakterületünkön és olyan minőségben szolgáltatni, amelyre büszkék vagyunk.

Állkapocs fájdalom oka - Így ferdül el az állkapcsod!
05:24