online store import { local } from 'wix-storage'; $w.onReady(function () { // Check URL for GCLID and store it let url = new URL(window.location.href); let gclid = url.searchParams.get('gclid'); if (gclid) { local.setItem('gclid', gclid); } }); console.log
top of page

Kapcsos fogpótlás és fogklipsz

A fogklipszek és fémmentes kapcsos fogpótlások kiváló megoldást tudnak nyújtani mindazoknak, akik fogcsiszolás és műtét nélkül szeretnének fogpótlást. Fontos, hogy a fogklipsz stabil, könnyen megszokható, de kivehető fogpótlás, azaz reggel és este fogmosásnál ki kell venni megtisztítani.

Miért kell pótolni a hiányzó fogakat?

Azért van szükség a hiányzó fogak pótlására, mert egy fog kihúzása után a szomszédos fogak, vagy akár több is, hajlamosak a keletkezett üres térbe vándorolni. Ez rosszabb fogérintkezést és a fogak fokozottabb kopását okozhatja. A maradék fogak nagyobb terhelést kapnak, mivel kevesebb fog osztja meg a rágásból adódó terhelést, és ez elindíthatja a fogíny és a fogakat tartó csontstruktúra lebomlását, ami a fogak lazulásához vezethet. A megbillenő, elmozduló fogak pedig az állkapocs elcsúszását, a felső és alsó fogazat rossz záródását okozhatják.

Villámgyorsan új fogakkal

01

Vizsgálat, szkennelés és konzultáció

Az első találkozó alkalmával egy 3D kamerával beszkenneljük fogazatodat, megvizsgálunk, majd közösen megbeszéljük igényeidet és ez alapján elkészítjük a kezelési tervedet.

Sebastian5_edited.png
DSC_1915_edited.jpg

02

Klipsz átadása

A második alkalomra el is készül új fogklipszed, melyet bepróbálunk, leellenőrzünk, majd megtanulod a ki és behelyezését, illetve ápolását.

Egyszerű és fájdalommentes

A fogklipsz, illetve a kapcsos pótlások nagyszerű megoldást tudnak mindazoknak jelenteni, akik nem szeretnék, hogy fogaikat megcsiszolják vagy műtéten essenek át, mégis helyre szeretnék állítani fogazatuk teljességét.

RÓLUNK

Tevékenységünket 2006-ban kezdtük, azóta több, mint 4000 ember járt már nálunk. Családi vállalkozás vagyunk, immár a második generációban. Folyamatosan bővülő csapatunkkal igyekszünk élen járni a szakterületünkön és olyan minőségben szolgáltatni, amelyre büszkék vagyunk.

DSC_0341.JPG

Kivehető, fogcsiszolás és műtét nélküli megoldás

Fogklipsz

Klipsz 1 fog pótlására / állcsont

66.000 Ft

Klipsz - minden további fog pótlása vagy kapocs / fog

13.200 Ft

Klipsz próbája és átadása / állcsont

15.000 Ft

Klipsz kontroll / alkalom (nem mindig szükséges)

15.000 Ft

A fogklipsz kiváló megoldás annak, aki pótoltatni szeretné hiányzó fogait, de sem implantátumot, sem pedig hidat nem szeretne készíttetni.

Állapotfelmérés

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől péntekig 9:00 - 17:30 között.

Az állapotfelmérés ideje kb. 1 óra.

A teljes vizsgálat ára 20.000 Ft.

Tartalma:

3D számítógépes szájszkennelés, szájüregi rákszűrés, állkapocsízületi szűrés, fogazati ellenőrzés, ínyvizsgálat, kezeléstervezés és konzultáció.

Töltsd ki az alábbi mezőket!

Koszonjuk! Hamarosan kollegaink hamarosan hivni fognak!

999999999.20230425181453183.999999999.20230425181453183TqjsM.jpeg

NÉZZ KÖRÜL RENDELŐNKBEN!

Váró

Egyes számú kezelő

Váró

Kettes számú kezelő

További szolgáltatásaink

bottom of page