online store import { local } from 'wix-storage'; $w.onReady(function () { // Check URL for GCLID and store it let url = new URL(window.location.href); let gclid = url.searchParams.get('gclid'); if (gclid) { local.setItem('gclid', gclid); } }); console.log
top of page

Végre újra visszafogottság nélkül mosolyoghatsz!

Szeretnél végre egy teljes érzetet rágás közben?

Ismerd meg a teljeskörű megoldásokat a fogíny problémák kezelésétől, a nagymértékű foghiányok pótlásáig.

Egyénre szabott

Holisztikus

Fémmentes

Google_logo.png
4_edited.png

Ahol találkozhattál velünk:

Screenshot 2024-03-19 at 09.49_edited.png
nőklapja-logo_edited.png

3D fogazat szkennelés

Fedezd fel a technológia legújabb vívmányát a fogászati ellátásban, a 3D fogazat szkennelést! A hagyományos vizsgálatokon túlmutatva, ez az innovatív technológia lehetővé teszi a fogorvos számára, hogy aprólékosan megvizsgálja a fogak, íny és állkapocs területét, feltárva az esetlegesen elrejtett problémákat.

szkenneles.jpg
Screenshot 2023-07-10 at 10.12_edited.jpg

Fogászati szűrés legfontosabb részei

Barátságos légkörben egy professzionális csapat fogja kideríteni, hogy milyen állapotban van fogazatod és pontosan hogyan fogjuk tudni az esetleges problémákat megoldani, hogy újra gond feledten mosolyoghass!

Ember-központúság

Teljes digitalizáltság

30+ év tapasztalat

shutterstock_1821548258 (1).jpg

Ínyvizsgálat

Patient and Dentist

Szájüregi rákszűrés

DSC_0620_edited.jpg

Digitális szájszkennelés és elemzés

elhalt fog.jpeg

Fogszuvasodás vizsgálat

screenshot_66.jpg

Kezeléstervezés

vizsgalat.jpg

Konzultáció

Klinikánk

FOGLALJ IDŐPONTOT FOGÁSZATI SZŰRÉSRE!

Címünk:

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől csütörtökig 8:00 - 17:30, péntek 8:00-14:30.

A fogászati szűrés ideje kb. 60 perc.

A teljes fogászati vizsgálat, digitális szájszkennelés, ínyvizsgálat, kezelési tervezés és konzultáció ára 24.990 Ft.

Állapotfelmérés részeként fogászati panoráma röntgen 10.000 Ft helyett, 5.000 Ft.

Töltsd ki az alábbi mezőket!

SIKER

Anchor 1

AZ ÁLLAPOTFELMÉRÉS RÉSZEI

1. Kezdeti ismerkedés

Első lépésként megismerkedünk és átbeszéljük, hogy jelenleg milyen esetleges fogászati panaszaid vannak, milyen kívánságaid vannak a fogaiddal kapcsolatban, illetve milyen korábbi fogászati ellátásokban volt részed.

2. 3D felvétel készítés

Digitális lenyomatot veszünk a fogaidról. Ez teljesen fájdalommentes és ennek segítségével te magad látni fogod azt, amit a mi szakemberünk a szádban látott. Ezenkívül pedig archiválásra kerül fogazatod jelenlegi állapota.

3. Rákszűrés

Ennek során megvizsgálunk, hogy a szájnyálkahártyádon van-e bármilyen elváltozás, ami daganatmegelőző állapotot jelenthet. Nem jár fájdalommal, csak alaposan végig nézzük a szájüreg teljes területét és tapintással megvizsgáljuk. 

4. Fogazati felmérés

Részletesen felmérjük fogazatod állapotát. Tehát megnézzük van-e bárhol lyukas fogad, van-e cserére szoruló tömésed, eltávolítandó fogkő, vagy bármi, ami kezelést igényel. Eközben már információt adunk arról, hogy milyen kezelések szükségesek számodra.

5. Fogíny vizsgálat

Ennek során megvizsgáljuk, hogy a fogaidat tartó csont, illetve az ínyed milyen állapotban van. Sajnos a mai napig is egy olyan vizsgálat, amit túl gyakran kihagynak. A fogágybetegség, vagyis a fogaidat tartó csont, kötőszövet, íny betegsége egy rendszerint fájdalommentes betegség, tehát nehezen észrevehető, de kezeletlenül hosszútávon a fogaid elvesztéséhez vezet.

6. Konzultáció

Egy 20 perces, alapos konzultáció keretein belül átbeszéljük, hogy pontosan mit is találtunk a vizsgálatok során, illetve milyen kezelést javasolunk neked.

Egy alap tudást fogsz kapni a különböző állapotokról, amiket esetleg felfedeztünk nálad, majd látva a vizsgálatok eredményeit te magad megértésre jutsz, hogy milyen kezelési tervet lenne célszerű alkalmazni, és miért lenne rá szükséged.

A rendszeres fogászati szűrővizsgálat előnyei

Sokan nem szívesen ülnek be a fogorvosi székbe, és addig halasztják a dolgot, amikor már a fogászati problémák kellemetlenséget, esetleg fájdalmat is okoznak. Fontos azonban a rendszeres fogászati ellenőrzés, mert így időben megtörténhet a diagnosztika és a komolyabb problémák kialakulásának megelőzése is lehetséges.

Korai problémák felismerése: Segít a kisebb, kezdeti fogászati problémák, például fogszuvasodás vagy fogínygyulladás korai felismerésében.

Kevesebb komplikáció és fájdalom: Az időben felfedezett problémák kevésbé valószínű, hogy komolyabbá válnak, ezáltal kevesebb fájdalmat és kényelmetlenséget okoznak a betegnek.

Költségmegtakarítás: A korai diagnózis és az időben történő kezelés általában kedvezőbb anyagilag is, mivel elkerülhetők a bonyolultabb fogászati beavatkozások.

Egészség: A rendszeres ellenőrzések hozzájárulnak a fogak és az íny egészségének fenntartásához, ami hosszú távon javítja a szájügyi egészséget és a jó általános egészséget.

Személyre szabott tanácsok: Speciális tanácsokat kaphatsz, amik segítenek fenntartani a fogak és szájüreg egészségét.

Mi számít rendszeres fogászati szűrésnek?

Az tehát nem kérdés, hogy érdemes rendszeresen vizsgálatra járni a fogaid egészségének megőrzése céljából. De mi számít rendszeresnek?

Ez pácienseknél változó lehet, de általánosan elmondható, hogy a kontroll félévente-évente javasolt. Előfordulhat, hogy nem érzed a fogak romlását, ezért is kifejezetten fontos, hogy ne csak akkor fordulj fogorvoshoz, amikor már fájdalmat érzel!

Esztétika Mesterséges Intelligenciával

Fedezze fel a mosolytervezés forradalmát a Smilecloud rendszerrel! Élje át az egyszerű, pontos tervezést az új mosolyához, a legmodernebb mesterséges intelligencia támogatásával. Együtt teremtünk meg Önnel egy mosolyt, ami tökéletesen illik Önhöz - természetes, esztétikus és egyedi. Hagyja magát lenyűgözni a lehetőségektől, és valósítsa meg álmai mosolyát velünk!

Videó forrása: www.smilecloud.com