online store import { local } from 'wix-storage'; $w.onReady(function () { // Check URL for GCLID and store it let url = new URL(window.location.href); let gclid = url.searchParams.get('gclid'); if (gclid) { local.setItem('gclid', gclid); } }); console.log
top of page
Smiling Woman

Végre egy fogpótlás, ami nem néz ki műnek.
 

Ha fogkoronára van szükséged, ezt látnod kell! Így készülnek a fogászati koronák a legkorszerűbb technológiákkal.

Fájdalom-mentes

Esztétikus

Fém nélkül

Hogyan készülnek a fogászati koronák?

dental crown milling.jpg

Precízió egy új szinten

0.003 mm. Ennyit tévedhetnek a gépeink, melyeket koronák készítéséhez használunk. Ilyen mértékű pontosság szinte elképzelhetetlen kézzel. Ezek a koronák egyszerűen passzolnak.

dental impression.jpg

Technológia amit nem fogsz utálni.
 

Megtapasztaltad valaha milyen egy fogászati lenyomat? Egy folyós anyagot helyeznek a szádba, ami gyakran a torkodhoz is folyik, öklendezést és hányingert okozva.

Van ennél jobb módszer!

DSC_0620_edited.jpg

Mi a szájszkennelés?

A szájszkennelés egy sokkal modernebb és kellemesebb alternatívája a klasszikus fogászati lenyomatoknak. Digitális felvételt készítünk egy kis készülékkel a fogazatodról, amivel színesen, nagy felbontásban látjuk a teljes fogazatod. A saját fogaid színmérése is így történik, hogy tökéletesen beilleszkedjen az új koronád színe.

AutoGeneratedImages.Models.LowerJawScan (2).png

Bízz a saját szemedben.

A szájszkennelés nem csak nagyon precíz, de lehetővé teszi, hogy lásd azt, amit mi. Így tényleg megérted, hogy mi történik, melyik fogad pontosan milyen állapotban is van.

shutterstock_1936973170_edited.jpg

Lecsiszolni a fogad 70 százalékát? Inkább nem!

A régi fémből és kerámiából készült koronák a saját fogaid jelentős részének lecsiszolását követelték meg. Ez főként két ok miatt történt.

1. A fém és a kerámia együttesen vastagabak, mint a mai modern kerámia koronák. Emiatt a fogorvosnak nagy mértékben le kellett csiszolni a fogat, hogy ne egy duci, túlméretezett korona kerüljön a fogadra. Ez viszont sérülékenyebbé és érzékenyebbé tette a megmaradt fogcsonkot.

2. Nem volt lehetséges kémiailag hozzákötni a fogadhoz a koronát. Így egyfajta sapkaként körbe kellett ölelnie a koronának a fogad. Tehát minden felszínét le is kellett csiszolni a fognak, hogy le ne essen a korona. A mai kerámia koronákat már kémiailag hozzákötjük a fogadhoz, így nem kell körbecsiszolni a fogat, hanem elég néhány felszínt megcsiszolni. Ezáltal rengeteg foganyagot megőrzünk.

Mások mondták

Kaptam egy fogászati kezeléssorozatot amivel a fogaim stabilabbak erősebbek szebbek lettek. Ezelőtt sehol ilyen komplett kezelést nem kaptam. Amellett kaptam egy új kiegyensúlyozó eszközt amivel a testem erősebbé, energikusabbá vált és könnyebben viseli a terheket. A harapásomban is jobban tudok erőt kifejteni. Ez magvak és húsok evésénél aranyat ér, éppúgy mint ez a szolgáltató csapat. Ha még nincs ilyen kezelésed, ne hagyd ki!

Ez a hasonlatom :Tűz nélkül is létezhetnénk, de az milyen lenne.

D. Tibor

Google_logo.png

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a helyre, mert itt megszüntették az állkapocs ízületi problémámat.

T. Emese

Google_logo.png

A család odajár... 71 éves anyukám: "Ilyen profi, figyelmes, türelmes orvossal még életem során nem találkoztam." A kisfiamat is vittük már oda pár évesen (keresztben félig eltört /nem letört/ foggakkal). Fantasztikusan bántak vele. Mindent előre mond, hogy mit fog csinálni, miért. Teljes mértékben fogmegőrzés, megmentés a céljuk. Mellékesebb infó, de ingyenes a parkolás a környéken és BP. peremén vannak, így nem kell a városi dugóval kalkulálni.

P. Szilvia

Google_logo.png

Nézd meg videónkat!

Fogpótlás - korona.jpg

Vissza az alapokhoz! Mi egy korona és hogyan készül?

A fogászati koronák a fogpótlások egy fajtája, ami helyreállítja egy elromlott fog formáját, esztétikáját, funkcióját. Készítése során először is a fogad ki van tisztítva, tehát ha lyukas, esetleg egy elromlott régi tömés van benne, azt mind kitisztítjuk. Majd egy olyan formára alakítjuk a fogat, amelyre elkészíthetjük a koronát. Ha a fogad bizonyos felszínei teljesen épek, akkor azokat valószínűleg nem kell megcsiszolni. Miután a fogad ki lett tisztítva és meg lett formázva beszkenneljük azt. Ha ezzel megvagyunk, jöhet a következő lépés.

Image by krakenimages

Fog nélkül maradok?

Határozottan nem! Miután a fogorvosunk megformázta a fogad és beszkennelte azt, egy azonnali ideiglenes koronát kapsz. A fogorvosi székből tehát nem szállsz ki fog nélkül. Az azonnali ideiglenes korona formája, színe egyszerűbb és csak azt szolgálja, hogy ne maradj fog nélkül.

 

1, maximum 2 nap elteltével egy új ideiglenes koronát ragasztunk be, amely már olyan színű és formájú, amilyen a végleges koronád lesz, annyi különbséggel, hogy ez még műanyagból van. Ezzel kipróbálod, hogy milyen rágni, milyen az új koronád esztétikája és bármilyen módosítást kérhetsz még. Ha elégedett vagy vele, akkor elkezdjük a végleges, kerámia korona gyártását.

dental milling.jpg

Heteket várni?
Itt nem!

Miután kipróbáltad a műanyag koronát, és elégedett vagy, elkezdjük a végleges korona gyártását. A végleges koronák formája teljesen megegyezik azzal, amit a műanyag koronával kipróbálhattál és jóváhagytál. Forgácsoló gépeinkkel elkészítjük a végleges kerámia koronádat.

IMG_2201.JPEG

Finomhangolás

Miután a gépeink elkészítették a koronádat további finomhangolás történik. Leellenőrizzük a korona formáját, kontúrját és színét. Az emberi kéz által történő kontroll, finomhangolás kihagyhatatlan lépés az optimális minőség eléréséhez.

porcelain teeth.jpg

Fehér, de nem mű.

A Miyo amerikai folyékony kerámiák segítségével feltesszük az i-re a pontot. A saját fogaink nem egyszínűek, hanem különféle színek és optikai hatások fedezhetőek fel bennük. Ezeket hajszálpontosan le tudjuk utánozni, hogy élethű koronát kapj.

Figyeld meg, hogy a bal oldali koronák az ideiglenes koronák, míg a jobb oldaliak a végleges kerámia koronák. Ezekben már az a színjáték figyelhető meg, ami egy természetes fogon is.

screenshot_66.jpg

Meglepetések? Itt nem.
 

A digitális tervezésnek köszönhetően a fogak terhelését pontosan be tudjuk állítani. A koronák túlterhelése, nem kívánatos erőhatások, a korona repedéséhez, töréséhez vezethetnek, illetve gyulladást okozhatnak a fogban. A digitális tervezéssel könnyen elkerülhető a koronák túlterhelődése.

DSC_0899.JPG

Cirkónium - A kerámia új korszaka

A cirkónium (helyesebben cirkónium-dioxid) a legellenállóbb fogászati felhasználású kerámia. Fogpótlások készítése mellett, még fogimplantátumok is készülnek belőle, ahol a titánt helyettesíti!

Emellett a cirkónium koronák az íny egészséges, gyulladásmentes állapotának fenntartása szempontjából is a legjobbnak bizonyultak, mivel a baktériumok szinte képtelenek megtapadni rajta.

My project-1.jpg

Fémmentes, ínybarát megoldások

Rögzített fogpótlások

Fog előkészítése koronához, héjjhoz vagy hídhoz, szkenneléssel

31.000 Ft

Rendelői ideiglenes korona/híd/héj készítése ragasztással

10.000 Ft

Cirkónium-dioxid korona/héj/híd fogtechnikai

52.000 Ft

Fogmű bepróbálása és végleges beragasztása

8.000 Ft

Laboratóriumi ideiglenes fogmű fogtechnikai díjja

15.000 Ft

Laboratóriumi ideiglenes fogmű beragasztása

4.000 Ft

Teljesen digitális munkafolyamatokkal készülő kerámia fogpótlásaink tartós, természetes és esztétikus megoldást nyújtanak.

Hogyan kezdődik?
1. Lépés: Állapotfelmérés

FOGLALJ IDŐPONTOT ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE!

Címünk:

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől péntekig 9:00 - 17:30 között.

Az állapotfelmérés ideje kb. 1 óra.

A teljes vizsgálat ára 20.000 Ft. Amennyiben kizárólag telefonos konzultációt szeretnél, az ingyenes!

Töltsd ki az alábbi mezőket!
Válasszon a lehetőségek közül

Köszönjük időpontfoglalásod. Kollégánk hamarosan kapcsolatba lép veled.

rolunk_02_edited.jpg

RÓLUNK

Egy családi vállalkozás vagyunk, amely ötlete 2003-ban fogalmazódott meg és ami három évvel később, 17 éve indult el. Indulásunk óta több, mint 4000 ember tisztelt meg minket a bizalmával.

 

A család kitartó munkájával, apró lépésekben sikerült felépíteni a cégünket és megvalósítani azokat a beruházásokat, amelyekkel olyan minőséget tudunk szolgáltatni, amire büszkék vagyunk.

bottom of page