online store
top of page
Smiling Woman

Végre egy fogpótlás, ami nem néz ki műnek.
 

Ha fogkoronára van szükséged, ezt látnod kell! Így készülnek a fogászati koronák a legkorszerűbb technológiákkal.

Fájdalom-mentes

Esztétikus

Fém nélkül

Hogyan készülnek a fogászati koronák?

dental crown milling.jpg

Precízió egy új szinten

0.003 mm. Ennyit tévedhetnek a gépeink, melyeket koronák készítéséhez használunk. Ilyen mértékű pontosság szinte elképzelhetetlen kézzel. Ezek a koronák egyszerűen passzolnak.

dental impression.jpg

Technológia amit nem fogsz utálni.
 

Megtapasztaltad valaha milyen egy fogászati lenyomat? Egy folyós anyagot helyeznek a szádba, ami gyakran a torkodhoz is folyik, öklendezést és hányingert okozva.

Van ennél jobb módszer!

DSC_0620_edited.jpg

Mi a szájszkennelés?

A szájszkennelés egy sokkal modernebb és kellemesebb alternatívája a klasszikus fogászati lenyomatoknak. Digitális felvételt készítünk egy kis készülékkel a fogazatodról, amivel színesen, nagy felbontásban látjuk a teljes fogazatod. A saját fogaid színmérése is így történik, hogy tökéletesen beilleszkedjen az új koronád színe.

AutoGeneratedImages.Models.LowerJawScan (2).png

Bízz a saját szemedben.

A szájszkennelés nem csak nagyon precíz, de lehetővé teszi, hogy lásd azt, amit mi. Így tényleg megérted, hogy mi történik, melyik fogad pontosan milyen állapotban is van.

shutterstock_1936973170_edited.jpg

Lecsiszolni a fogad 70 százalékát? Inkább nem!

A régi fémből és kerámiából készült koronák a saját fogaid jelentős részének lecsiszolását követelték meg. Ez főként két ok miatt történt.

1. A fém és a kerámia együttesen vastagabak, mint a mai modern kerámia koronák. Emiatt a fogorvosnak nagy mértékben le kellett csiszolni a fogat, hogy ne egy duci, túlméretezett korona kerüljön a fogadra. Ez viszont sérülékenyebbé és érzékenyebbé tette a megmaradt fogcsonkot.

2. Nem volt lehetséges kémiailag hozzákötni a fogadhoz a koronát. Így egyfajta sapkaként körbe kellett ölelnie a koronának a fogad. Tehát minden felszínét le is kellett csiszolni a fognak, hogy le ne essen a korona. A mai kerámia koronákat már kémiailag hozzákötjük a fogadhoz, így nem kell körbecsiszolni a fogat, hanem elég néhány felszínt megcsiszolni. Ezáltal rengeteg foganyagot megőrzünk.

Mások mondták

Kaptam egy fogászati kezeléssorozatot amivel a fogaim stabilabbak erősebbek szebbek lettek. Ezelőtt sehol ilyen komplett kezelést nem kaptam. Amellett kaptam egy új kiegyensúlyozó eszközt amivel a testem erősebbé, energikusabbá vált és könnyebben viseli a terheket. A harapásomban is jobban tudok erőt kifejteni. Ez magvak és húsok evésénél aranyat ér, éppúgy mint ez a szolgáltató csapat. Ha még nincs ilyen kezelésed, ne hagyd ki!

Ez a hasonlatom :Tűz nélkül is létezhetnénk, de az milyen lenne.

D. Tibor

Google_logo.png

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a helyre, mert itt megszüntették az állkapocs ízületi problémámat.

T. Emese

Google_logo.png

A család odajár... 71 éves anyukám: "Ilyen profi, figyelmes, türelmes orvossal még életem során nem találkoztam." A kisfiamat is vittük már oda pár évesen (keresztben félig eltört /nem letört/ foggakkal). Fantasztikusan bántak vele. Mindent előre mond, hogy mit fog csinálni, miért. Teljes mértékben fogmegőrzés, megmentés a céljuk. Mellékesebb infó, de ingyenes a parkolás a környéken és BP. peremén vannak, így nem kell a városi dugóval kalkulálni.

P. Szilvia

Google_logo.png

Nézd meg videónkat!

Fogpótlás - korona.jpg

Vissza az alapokhoz! Mi egy korona és hogyan készül?

A fogászati koronák a fogpótlások egy fajtája, ami helyreállítja egy elromlott fog formáját, esztétikáj&aac