online store import { local } from 'wix-storage'; $w.onReady(function () { // Check URL for GCLID and store it let url = new URL(window.location.href); let gclid = url.searchParams.get('gclid'); if (gclid) { local.setItem('gclid', gclid); } }); console.log
top of page

ELÉG A ZŰRZAVARBÓL!

Előfordult már veled, hogy miután eljöttél az orvosodtól, fogorvosodtól épphogy, csak derengett mit is mondtak neked? Az emberek az orvosi konzultáción elhangzottaknak átlagosan 20%-ára emlékeznek! (forrás)

 

Mi lenne, ha végre úgy kapnál felvilágosítást, hogy teljesen értesz mindent?

FOGLALJ IDŐPONTOT ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE!

Címünk:

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől péntekig 8:00 - 17:30 között.

Az állapotfelmérés ideje kb. 1 óra.

A teljes vizsgálat ára 24.990 Ft. 

Töltsd ki az alábbi mezőket!

SIKER

Célba lehet érni, megmutatjuk hogyan!

Megtudod, hogy fej-nyak izmaid; az állkapocsízületeid és a fogazatod milyen állapotban vannak és milyen kezelést igényelnek.
Vizsgáljuk őket külön-külön és egymással való összefüggésükben is.


A "tűzoltó" kezelést itt elfelejtheted.
Célunk, hogy minden egyes páciensünknél a lehető legnagyobb mértékben helyreállítsuk rágószerve optimális állapotát, működését; idejében elcsípjünk kialakulóban lévő problémákat és hosszútávon fenntartható eredményeket érjünk el.

Pácienseink mondták:

"Teljesen elmúlt a kattogás, úgyhogy nagyon örülök! El sem hiszem, hogy végre nem hallok és érzek semmit szájnyitáskor.

Éjszakára továbbra is tervezem hordani a sínt, nehogy visszaálljon esetleg. Ráadásul elmúlt a szédülésem és a fülzúgásom is, amit lefekvéskor tapasztaltam.

Nagyon szépen köszönöm Önnek és a doktorúrnak a segítséget! Nagyon boldog vagyok!

Üdvözlettel: T.E."

13.png

Hogyan néz ki a mi megközelítésünk?

1. Izomműködés mérés

Volt már rajtad EKG? Az EKG az egyik leggyakrabban végzett vizsgálat, ha a szívműködésedről van szó. Egy ehhez hasonló készüléket használunk az izomzatod vizsgálatára. A neve elektromyográfia (EMG), amelyet a neurológiában széleskörben használnak. A jelentése (elektro-) elektromos, (myo-) izom, (gráfia) rajzolás, mérés. Ezzel objektív, mérhető adatokat kapunk, hasonlóan egy vérvizsgálat eredményeihez.

rolunk_01v.jpg

2. Számítógépes szájszkennelés és kezeléstervezés

3D felvételt készítünk a fogazatodról és miután megismertük panaszaidat, jelen állapotodat és igényeidet, elkészítünk egy személyre szabott kezelési tervet, hogy hogyan is fogjuk helyrehozni az izomzatod és fogazatod összhangját.

Dokumentált eredmények

Az izomműködés mérése lehetővé teszi, hogy nem csak pontosabb diagnózist állítsunk fel, hanem a kezelés eredménye is számszerűen, nyilvánvalóan látható legyen.

Természetesen a legfontosabb mindig az, amit te tapasztalsz!

6_edited.jpg

AZ ÁLLAPOTFELMÉRÉS RÉSZEI

1. Kezdeti ismerkedés
Először is kitöltesz egy részletes állapotfelmérő kérdőívet, amiben panaszaid részleteire vagyunk kíváncsiak. Ezen válaszaid alapján már a vizsgálatot is rád szabjuk.

 

2. Izmok és ízület
Megvizsgáljuk izmaid és állkapocsízületeid állapotát egy hivatalos vizsgálati eljárást alapul véve. Csak úgy érhetünk el optimális eredményeket, ha ezek kóros állapotának kezelésére is elég figyelmet fordítunk.

 

3. 3D felvétel készítés
Digitális lenyomatot veszünk a fogaidról. Ez teljesen fájdalommentes és ennek segítségével te magad látni fogod azt, amit a mi szakemberünk a szádban látott.

 

4. Rákszűrés
Ennek során megvizsgálunk, hogy a szájnyálkahártyádon, illetve a fejeden és nyakadon van-e bármilyen elváltozás, ami daganatmegelőző állapotot jelenthet. Nem jár fájdalommal, csak alaposan végig nézzük ezt a területet és tapintással megvizsgáljuk. 

 

5. Fogazati felmérés
Részletesen felmérjük fogazatod állapotát. Tehát megnézzük, felfedezhetőek-e olyan jelek a fogazatodon, amik a rágószerved kóros működésére utalnak, illetve van-e bárhol lyuk a fogaidban, van-e cserére szoruló tömésed vagy bármi, ami kezelést igényel. Eközben már információt adunk arról, hogy milyen kezelésekre lesz esetleg szükséged.

 

6. Fogágy felmérés
Ennek során megvizsgáljuk, hogy a fogaidat tartó csont, illetve az ínyed milyen állapotban van. Sajnos a mai napig is egy olyan vizsgálat, amit túl gyakran kihagynak. A fogágybetegség, vagyis a fogaidat tartó csont, kötőszövet, íny betegsége általában fájdalommentes, de hosszútávon a fogaid elvesztéséhez vezet.

 

7. Konzultáció
Egy 20 perces konzultáció keretein belül átbeszéljük, hogy pontosan mit is találtunk a vizsgálatok során, illetve milyen kezelést javasolunk neked.

 

Egy alap tudást fogsz kapni a különböző állapotokról, amiket esetleg felfedeztünk nálad, majd látva a vizsgálatok eredményeit te magad megértésre jutsz, hogy milyen kezelésre és miért lenne szükséged. A mi hitvallásunkhoz tartozik, hogy ne azért vágj bele egy kezelésbe, mert "a Doktor Úr mondta", hanem azért, mert te magad látod és érted, hogy az adott állapotod javulásához ez kell.
 

rolunk_02_edited.jpg

RÓLUNK

Tevékenységünket 2006-ban kezdtük, azóta több, mint 4000 ember járt már nálunk. Családi vállalkozás vagyunk, immár a második generációban. Folyamatosan bővülő csapatunkkal igyekszünk élen járni a szakterületünkön és olyan minőségben szolgáltatni, amelyre büszkék vagyunk.

Továbbra is olvasgatni és találgatni akarsz

az állapotoddal kapcsolatban?

Kapj objektív vizsgálatokra alapozott válaszokat, állapotfelméréseden.
Az állapotfelmérés díja 24.990 Ft, ideje nagyjából 1 óra.
állapofelmérés

FOGLALJ IDŐPONTOT ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE!

Címünk:

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől péntekig 9:00 - 17:30 között.

Az állapotfelmérés ideje kb. 1 óra.

A teljes vizsgálat ára 24.990 Ft. Amennyiben kizárólag telefonos konzultációt szeretnél, az ingyenes!

Töltsd ki az alábbi mezőket!

Köszönjük időpontfoglalásod. Kollégánk hamarosan kapcsolatba lép veled.

Kik vagyunk?

Váró

Egyes számú kezelő

Szakmailag rólunk

2011-ben Kínában megalapították a Kovács féle központot.

A képen a Zheijang Fogorvostudományi Egyetem Állkapocsízületi munkacsoportja látható, látogatáson a központban.

2021-11-07_12h41_06.png
bottom of page