online store
top of page
rolunk_01v.jpg

KIK VAGYUNK?

Egy családi vállalkozás vagyunk, amely ötlete 2003-ban fogalmazódott meg és ami három évvel később, 17 éve indult el. Indulásunk óta több, mint 4000 ember tisztelt meg minket a bizalmával.

 

A család kitartó munkájával, apró lépésekben sikerült felépíteni a cégünket és megvalósítani azokat a beruházásokat, amelyekkel olyan minőséget tudunk szolgáltatni, amire büszkék vagyunk.

MIÉRT DOLGOZUNK?

Azért, hogy megszabadítsuk az emberiséget a fogazatuk okozta testi problémáktól és a fogászati betegségektől.

 

Célunk olyan fogászati ellátás nyújtása mely boldogabbá, egészségesebbé teszi pácienseinket és aminek eredményei hosszútávon fenntarthatóak.

 

Ezzel együtt pedig azon is dolgozunk, hogy megteremtsük azt a tudatosságot, egészségkultúrát, amely biztosítja fogazati egészség hosszútávú fenntartását.

A SZAKMAI VEZETÉS

DSC_0610.JPG

Kovács
Miklós Imre

A cég alapítója, fogműves mester. Szakmáját Németországban tanulta.

A Testi kiegyensúlyozás szolgáltatásunk feltalálója.

DSC_0636 (2).JPG

Kovács
Patrick

A digitális fogtechnikai megoldások specialistája.

A cég fogtechnikai részlegének vezetője. A szakmája tanulását már 14 éves korában elkezdte és azóta is töretlen lelkesedéssel fejleszti magát és fogtechnikai laborunkat.

DSC_0607kozeli.jpg

Dr. Kovács
F. Sebastian

Summa cum laude minősítéssel szerzett diplomát a Semmelweis Egyetemen. Az állkapocsízületi terápia és az ún. minimál-invazív (tehát minimális foganyag veszteséggel, csiszolással járó) kezelések jelentik szakterületeit.

rolunk_02.jpg

Az emberek rögtön észreveszik, ha imádod amit csinálsz.

Bármivel foglalkoztam az életben, soha nem tudtam azt nem megszállottan csinálni. Óriási szerencse, hogy nem csak beleszülettem egy olyan szakmába amit imádok, hanem egy olyan célt is találtam az életben, amivel lehetőség van változást vinni emberek ezreinek életébe. A normális emberek szabadidejüket ha lehet hobbijuknak szentelik, autókkal, horgászattal vagy egyéb témával foglalkoznak. Én pedig egy gyerek kíváncsiságával olvasom az éppen megjelent tudományos közleményeket és ahogy más egy új motornak örülne, én úgy tudok, a legutóbb megvásárolt fogászati kütyü iránt lelkesedni.

Célunk teljesen új szintre emelni a fogászati kezelések színvonalát és azt az életminőség javulást amit el lehet érni vele.

Dr. Kovács F. Sebastian

Szakmailag rólunk

2023-ban megjelent az első nemzetközi orvosi cikk kezelési módszerünkről. Több, mint  180 páciensen végzett klinikai kutatás bizonyítja módszerünk hatékonyságát.

Screenshot 2023-05-12 at 15.35.26.png

NÉZZ KÖRÜL RENDELŐNKBEN!

Váró

Egyes számú kezelő

Váró

Kettes számú kezelő

FOGLALJ IDŐPONTOT ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE!

Címünk:

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől péntekig 9:00 - 17:30 között.

Az állapotfelmérés ideje kb. 1 óra.

Töltsd ki az alábbi mezőket!

Köszönjük időpontfoglalásod. Kollégánk hamarosan kapcsolatba lép veled.

bottom of page