online store import { local } from 'wix-storage'; $w.onReady(function () { // Check URL for GCLID and store it let url = new URL(window.location.href); let gclid = url.searchParams.get('gclid'); if (gclid) { local.setItem('gclid', gclid); } }); console.log
top of page
rolunk_01v.jpg

KIK VAGYUNK?

Egy családi vállalkozás vagyunk, amely ötlete 2003-ban fogalmazódott meg és ami három évvel később, 17 éve indult el. Indulásunk óta több, mint 4000 ember tisztelt meg minket a bizalmával.

 

A család kitartó munkájával, apró lépésekben sikerült felépíteni a cégünket és megvalósítani azokat a beruházásokat, amelyekkel olyan minőséget tudunk szolgáltatni, amire büszkék vagyunk.

MIÉRT DOLGOZUNK?

Azért, hogy megszabadítsuk az embereket a fogazatuk okozta testi problémáktól és a fogászati betegségektől.

 

Célunk olyan fogászati ellátás nyújtása mely boldogabbá, egészségesebbé teszi pácienseinket és aminek eredményei hosszútávon fenntarthatóak.

 

Ezzel együtt pedig azon is dolgozunk, hogy megteremtsük azt a tudatosságot, egészségkultúrát, amely biztosítja fogazati egészség hosszútávú fenntartását.

Csapatunk

Newsha-3.jpg

Dr. Nasseri N. Newsha

Fogorvos

Ildikó-2.jpg

Ildikó

Páciens koordinációs vezető

Kinga-2.jpg

Kinga

Fogászati részleg vezető

Réka-3.jpg

Réka

Fogtechnikus

Dominika-1.jpg

Dominika

Recepció

Erika2.jpg

Erika

Pénzügy

Patrik1.jpg

Patrick

Fogtechnikus

Sebastian8.jpg

Dr. Kovács Sebastian

Ügyvezető

Enikő-1.jpg

Enikő

Dentálhigiénikus

Miklós2.jpg

Kovács Miklós Imre

Alapító

Vivi-3.jpg

Vivien

Fogtechnikus

Sebastian5.jpg

Az emberek rögtön észreveszik, ha imádod amit csinálsz.

Bármivel foglalkoztam az életben, soha nem tudtam azt nem megszállottan csinálni. Óriási szerencse, hogy nem csak beleszülettem egy olyan szakmába amit imádok, hanem egy olyan célt is találtam az életben, amivel lehetőség van változást vinni emberek ezreinek életébe. A normális emberek szabadidejüket ha lehet hobbijuknak szentelik, autókkal, horgászattal vagy egyéb témával foglalkoznak. Én pedig egy gyerek kíváncsiságával olvasom az éppen megjelent tudományos közleményeket és ahogy más egy új motornak örülne, én úgy tudok, a legutóbb megvásárolt fogászati kütyü iránt lelkesedni.

Célunk teljesen új szintre emelni a fogászati kezelések színvonalát és azt az életminőség javulást amit el lehet érni vele.

Dr. Kovács F. Sebastian

Szakmailag rólunk

2023-ban megjelent az első nemzetközi orvosi cikk kezelési módszerünkről. Több, mint  180 páciensen végzett klinikai kutatás bizonyítja módszerünk hatékonyságát.

Screenshot 2023-05-12 at 15.35.26.png

NÉZZ KÖRÜL RENDELŐNKBEN!

Váró

Egyes számú kezelő

Váró

Kettes számú kezelő

FOGLALJ IDŐPONTOT ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE!

Címünk:

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől péntekig 9:00 - 17:30 között.

Az állapotfelmérés ideje kb. 1 óra.

Töltsd ki az alábbi mezőket!

Köszönjük időpontfoglalásod. Kollégánk hamarosan kapcsolatba lép veled.

bottom of page