online store import { local } from 'wix-storage'; $w.onReady(function () { // Check URL for GCLID and store it let url = new URL(window.location.href); let gclid = url.searchParams.get('gclid'); if (gclid) { local.setItem('gclid', gclid); } }); console.log
top of page
direkthéj.jpg

Fehér és rendezett fogak, gyorsan és biztonságosan

Mik azok a direkt héjak, mikor javasolt azokat használni és mikor érdemes inkább más megoldás után nézni? Nálunk megtudod!

Direkt héj, de mikor?

Gyakori kérdések

01

Biztonságos-e a fogfehérítés? Jobb a peroxidmentes fehérítés?

A fogfehérítés során használt anyagoknak két csoportja ismert, ezek egyike a peroxid tartalmú, a másik pedig a peroxidmentes anyagok. A fogfehérítő anyagokról általánosságban elmondható, hogy nem károsítják a fogakat, ha a használat orvosi felügyelettel történik, illetve a használat szabályait betartja a páciens. DE a peroxidmentes anyagokat (melyek ún. nátrium perborátot tartalmaznak) nem javasoljuk, mivel rákkeltő hatású anyagról van szó. Az EU emiatt szigorúan szabályozza is a használatát. Forrás

Sebastian5_edited.png
fogfeherites-rendeloi.jpg

02

Mi a különbség a rendelői és otthoni fehérítés között?

A rendelői, illetve otthoni fehérítés között jelentős különbség az elérhető szín, illetve fogérzékenység szempontjából nincs. A rendelői fehérítésnek előnye, hogy gyorsabb (1 alkalommal 1 óra), viszont hátránya, hogy ha újabb fehérítésre van szükség, akkor jóval költségesebbé válik. Az otthoni fehérítés ezzel szemben viszont azt az előnyt adja, mivel éjszakáról éjszakára látja a különbségeket, hogy ha még egy kicsit fehérebb színre vágyik könnyen még egy éjszakára behelyezheti a sínt, illetve ha például 1 év múlva ismét fehéríteni szeretne könnyedén újra beteheti a fehérítő síneket. Emiatt a kényelem és költségbeli hatékonyság miatt mi az otthoni fehérítést javasoljuk az esetek döntő többségében.

ANYAG

A fogfehérítéshez kizárólag az Opalescence gyártó fogfehérítő anyagait használjuk, melyek ugyan költségesebbek, de bevizsgált és évtizedek óta biztonságosan használt anyagok. A fehérítéshez egy speciális fogkrémet is adunk, melyet abban az időszakban kell használnod, amikor a fehérítő síneket éjszakánként hordod.

opalescence.jpg

Otthoni fogfehérítés egyszerűen

Árak

3D digitális szájszkennelés, fogorvosi kivizsgálással

20.000 Ft

Egyedi készítésű éjszakai sín / állcsont

18.880 Ft

Otthoni fogfehérítő anyag szett

64.000 Ft

Állapotfelmérés

1181 Budapest, Üllői út 437.

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől péntekig 9:00 - 17:30 között.

Az állapotfelmérés ideje kb. 1 óra.

A teljes vizsgálat ára 20.000 Ft.

Tartalma:

3D számítógépes szájszkennelés, szájüregi rákszűrés, fogazati ellenőrzés, ínyvizsgálat, kezeléstervezés és konzultáció.

Töltsd ki az alábbi mezőket!

Koszonjuk! Hamarosan kollegaink hamarosan hivni fognak!

999999999.20230425181453183.999999999.20230425181453183TqjsM.jpeg

NÉZZ KÖRÜL RENDELŐNKBEN!

Váró

Egyes számú kezelő

Váró

Kettes számú kezelő

További szolgáltatásaink

bottom of page